Adaptační den – obor Instalatér

Adaptační den v Duchcove: Turistický okruh a první seznámení s třídou
V úterý 10. září 2024 proběhl v Duchcove adaptační den pro žáky prvního ročníku třídy instalatérů. Tento den byl zaměřen na seznámení nových studentů a podporu jejich vzájemných vztahů.

Žáci vyrazili na turistický okruh vedoucí k Liptické vyhlídce, kde proběhlo první oficiální představení a seznamování. Každý student měl možnost představit se a sdílet několik osobních informací o sobě, což přispělo k lepší integraci do kolektivu.

Součástí programu bylo i přátelské poměřování, při kterém studenti zkoušeli, kdo je ve třídě asi nejsilnější. Toto cvičení mělo za cíl podpořit týmového ducha a vytvořit příjemnou atmosféru.

I když nás na chvíli zastihl krátký, ale intenzivní déšť, na konci cesty se sluníčko opět objevilo a krásně nám svítilo na cestu zpět.

Na závěr dne provedl třídní učitel Bc. Radek Bilý zhodnocení akce, poděkoval všem za účast a popřál studentům mnoho úspěchů a štěstí ve studiu. Adaptační den zhodnotíme jako úspěšný a rozhodně přispěl k tomu, že se noví studenti cítí ve své třídě lépe a připravenější na nové výzvy, které jim školní rok přinese.